The Vibe

De nieuwste incubator van Howest. Voorlopig nog in opbouw. Meer info volgt binnenkort

Wat

Tekst

Titel

 

tekst

Galerij

Kunt u niet wachten tot u op bezoek kan komen? Kijk alvast eens in onze galerij!

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws? Volg onze blogposts of onze sociale media!

nieuwe website

Nieuwe website

Vandaag is het zover! Na enkele weken voorbereiden, brainstormen, ontwerpen, aanpassen, opnieuw ontwerpen, weer aanpassen, is het moment aangebroken. De ...
Verder lezen

Natuurlijk kunt u zelf iets ondernemen, indien u denkt een goed idee te hebben kan u zeker bij ons terecht! Maar wij raden toch altijd aan uzelf te omringen door personen die u bijstaan of helpen waar nodig. Samen sta je sterker, vandaar het belang van netwerken. 

Voor sommige incubatoren is dit reeds vermeld in de vorm van een prijzentabel bij het onderdeel “Ruimtes”, voor andere niet. In dat geval neem je best contact op onderaan deze pagina, dan bespreken wij zo snel mogelijk alle opties voor uw specifieke project en/of ideeën.

Bij The Square heeft u als student of alumni die vertrouwde omgeving en verbondenheid met de hogeschool. Ook als buitenstaander baat u bij deze link, u komt namelijk in contact met jonge en dynamische start-ups en kennisdomeinen van Howest. De uitwisseling van ervaringen en kennis wordt steeds gestimuleerd!

We geven voorrang aan studenten en personen verbonden aan Howest indien er gebrek aan plaats is bij moment van aanvraag maar over het algemeen is er voldoende plaats en staan wij open voor alle individuele aanvragen.

 

Dat kan zeker, neem daarvoor contact op via het formulier hieronder!

FAQ


Heeft u bepaalde vragen? Er is een grote kans dat u een antwoord vindt tussen deze veelgestelde vragen. Is uw vraag daarna nog niet beantwoordt, kunt u ze stellen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contact

Wij bevinden ons hier

???
8000 Brugge
België

Bereikbaar op

+32 56 / XX XX XX
The Vibe is mede mogelijk gemaakt door:
Howest

Copyright © 2017 Howest onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Designed by Arne Ameye