The Square

State of the art incubation for digital arts & entertainment entrepreneurship

Wat

The Square is volledig nieuwe en moderne incubator die voorziet in kantoorruimtes, apparatuur, en een groot netwerk van expertise aan jonge ondernemers gespecialiseerd in 3D-gerelateerde producten en diensten. 

The Square logo
The Square

Voldoende kantoorruimte

The Square voorziet in functionele kantoorruimte binnen een netwerk van experten en andere jonge ondernemers actief in 3D-gerelateerde producten en diensten.

Interessante faciliteiten

Uw bedrijf vestigen in The Square levert u het voordeel op dat u gebruik kunt maken van onze Greenkey Studio, een privé netwerk, grote vergaderruimte en meer.

netwerken

Know-how & netwerk

The Square is een ontmoetingsplaats en netwerk van vele studenten, professoren en professionals beschikkend over waardevolle know-how waarop u kunt vertrouwen.

Why the Square?

Waarom aansluiten bij The Square? Wij helpen u een niveau hoger! Beslist u zelf maar na het bekijken van onze voordelen.

Ruimtes

The Square beschikt over interessante kantoorruimte die u kunt huren. Ons aanbod en bijhorende prijzen kunt u hieronder bekijken.

4 personen
€500 per maand
  • 4 bureaus, 4 stoelen
  • Privé netwerk
  • 2 kasten
3 personen
€350 per maand
  • 2 bureaus, 4 stoelen
  • Privé netwerk
  • 2 kasten
1-2 personen
€250 per maand
  • 1 bureau, 2 stoelen
  • Privé netwerk
  • 2 kasten

Galerij

Kunt u niet wachten tot u op bezoek kan komen? Kijk alvast eens in onze galerij!

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuws? Volg onze blogposts of onze sociale media!

nieuwe website

Nieuwe website

Vandaag is het zover! Na enkele weken voorbereiden, brainstormen, ontwerpen, aanpassen, opnieuw ontwerpen, weer aanpassen, is het moment aangebroken. De ...
Verder lezen

Natuurlijk kunt u zelf iets ondernemen, indien u denkt een goed idee te hebben kan u zeker bij ons terecht! Maar wij raden toch altijd aan uzelf te omringen door personen die u bijstaan of helpen waar nodig. Samen sta je sterker, vandaar het belang van netwerken. 

Voor sommige incubatoren is dit reeds vermeld in de vorm van een prijzentabel bij het onderdeel “Ruimtes”, voor andere niet. In dat geval neem je best contact op onderaan deze pagina, dan bespreken wij zo snel mogelijk alle opties voor uw specifieke project en/of ideeën.

Bij The Square heeft u als student of alumni die vertrouwde omgeving en verbondenheid met de hogeschool. Ook als buitenstaander baat u bij deze link, u komt namelijk in contact met jonge en dynamische start-ups en kennisdomeinen van Howest. De uitwisseling van ervaringen en kennis wordt steeds gestimuleerd!

We geven voorrang aan studenten en personen verbonden aan Howest indien er gebrek aan plaats is bij moment van aanvraag maar over het algemeen is er voldoende plaats en staan wij open voor alle individuele aanvragen.

Dat kan zeker, daarvoor neemt u best contact op via het formulier hieronder!

FAQ


Heeft u bepaalde vragen? Er is een grote kans dat u een antwoord vindt tussen deze veelgestelde vragen. Is uw vraag daarna nog niet beantwoordt, kunt u ze stellen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contact

Wij bevinden ons hier

Luipaardstraat 12A
8550 Kortrijk
België

Bereikbaar op

+32 56 / 23 98 60
The Square is mede mogelijk gemaakt door:
Digital Arts & Entertainment en Howest

Copyright © 2017 Howest onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Designed by Arne Ameye