SIC

Sportinnovatiecampus, DE innovatieve plek voor sport, bewegen en gezondheid!

Wat

De Sportinnovatiecampus is een bruisende en innoverende plek die actoren in sport, bewegen en actieve gezondheid verbindt.

Het heeft de ambitie een proeftuin te zijn om ondernemende en vernieuwende partners (inclusief Howest & Sport Vlaanderen) te ondersteunen, hosten, verbinden en die maximaal te laten ontplooien.

 

 

Sportinnovatiecampus logo
Sportinnovatiecampus

Academy

Binnen deze pijler worden events, expert classes, navorming & opleiding aangeboden aan werkveldpartners en worden bestaande events & opleidingen van partners gehost (Vlaamse Trainersschool, OKRA, Stichting Vlaamse Schoolsport..)

Sportinnovatiecampus

Connect

op de SIC wordt co-workingspace voorzien. Er worden netwerkmomenten georganiseerd, starters krijgen de mogelijkheid om in contact te komen met professionals bij wie ze tewerkgesteld kunnen worden of waarmee partnership projecten kunnen opzetten.

Sportinnovatiecampus

Move

de SIC wil een meerwaarde betekenen door diverse doelgroepen aan het bewegen te krijgen door een vernieuwend sport- en beweegaanbod te voorzien op maat.

Sportinnovatiecampus

Innovate

Er ontstaat een proeftuin sport, bewegen en gezondheid met als belangrijkste doelstelling het testen, ontwikkelen en demonstreren van innovatieve producten en diensten d.m.v. co-creatie door de brug te slaan tussen werkveldpartners, Howest, valorisatiepartners en de gebruiker.

Onze 4 pijlers

Ruimtes

SIC is zeer functioneel en beschikt over allerlei ruimtes. Zo zijn er natuurlijk ruimtes gericht op sport en bewegen maar zijn er ook kleinere lokalen die multifunctioneel inzetbaar zijn en een vergaderruimte!

Galerij

Kunt u niet wachten tot u op bezoek kan komen? Kijk alvast eens in onze galerij!

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws in en rond de incubatoren? Volg onze blogposts te vinden in de linkerkolom of volg onze Facebook feed in de rechterkolom!

nieuwe website

Nieuwe website

Vandaag is het zover! Na enkele weken voorbereiden, brainstormen, ontwerpen, aanpassen, opnieuw ontwerpen, weer aanpassen, is het moment aangebroken. De ...
Verder lezen

Natuurlijk kunt u zelf iets ondernemen, indien u denkt een goed idee te hebben kan u zeker bij ons terecht! Maar wij raden toch altijd aan uzelf te omringen door personen die u bijstaan of helpen waar nodig. Samen sta je sterker, vandaar het belang van netwerken. 

Voor sommige incubatoren is dit reeds vermeld in de vorm van een prijzentabel bij het onderdeel “Ruimtes”, voor andere niet. In dat geval neem je best contact op onderaan deze pagina, dan bespreken wij zo snel mogelijk alle opties voor uw specifieke project en/of ideeën.

Bij The Square heeft u als student of alumni die vertrouwde omgeving en verbondenheid met de hogeschool. Ook als buitenstaander baat u bij deze link, u komt namelijk in contact met jonge en dynamische start-ups en kennisdomeinen van Howest. De uitwisseling van ervaringen en kennis wordt steeds gestimuleerd!

We geven voorrang aan studenten en personen verbonden aan Howest indien er gebrek aan plaats is bij moment van aanvraag maar over het algemeen is er voldoende plaats en staan wij open voor alle individuele aanvragen.

Dat kan zeker, best neemt u contact op via het contactformulier hieronder!

FAQ


Heeft u bepaalde vragen? Er is een grote kans dat u een antwoord vindt tussen deze veelgestelde vragen. Is uw vraag daarna nog niet beantwoordt, kunt u ze stellen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contact

Wij bevinden ons hier

Nijverheidsstraat 112
8310 Brugge
België

Bereikbaar op

+32 50 / 35 08 61
SIC is mede mogelijk gemaakt door:
Sport Vlaanderen en Howest

Copyright © 2017 Howest onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Designed by Arne Ameye