Incubator

Say what? Een incubator is een plaats waar verschillende jonge bedrijven kantoor houden. Naast werkruimte krijgen ze er ook advies en ondersteuning. Zo leren starters niet alleen van elkaars problemen en oplossingen, maar ook van de ervaring van experten.

incubator

Binnen Howest zijn er verschillende incubatoren waar student-ondernemers kantoorruimte kunnen krijgen. Zo zitten ze er samen met andere starters en bedrijven die al iets verder staan. Want ook afgestudeerde studenten en externe bedrijven kunnen aansluiten in de incubatoren van Howest. Alles om ervaringen te delen, van elkaar te leren en zelfs kruisbestuivingen te bevorderen.

Onze incubatoren

The Studios is een incubator gevestigd in Kortrijk aan de campus GKG.

Kortrijk

The Square is een moderne nieuwe afdeling in Kortrijk. Een plek voor innovatie in business en media. Mét ruimte voor student-ondernemers. 

Kortrijk

The Vibe  in Brugge is de meest recente toevoeging aan de Howest incubatoren. Binnenkort loop het hier vol met ondernemende informatici.

Brugge

De B-Hive is een ondernemerschapsruimte gevestigd in campus RSS te Brugge momenteel in gebruik door Marketinggerichte student-ondernemers.

Brugge

SIC

De Sportinnovatiecampus in Brugge voorziet ruimte voor wie zich op het kruispunt van sport, bewegen en ondernemerschap bevindt.

Brugge

Copyright © 2017 Howest onderneemt. Alle rechten voorbehouden.

Designed by Arne Ameye